BIOQUANT, A KIRÁLYI LÉZERSUGÁR!

Magas a vérnyomása, rossz a vérkeringése, migrénnel, vagy más hasonló problémákkal küzd? Vagy csak egyszerűen: Szeretne egészségesebb lenni? Szeretné jobban érezni magát ?

banners_bioquant.jpg

Milyen az orrüreg lézeres besugárzásának terápiás mechanizmusa a szív- és agyérrendszeri betegségek gyógyításában?

A koronária-betegségek, agytrombózis és azok következményei esetén, melyek a leggyakrabban és a legegyszerűbben okoznak halált, az orrüreg félvezetőlézerrel való besugárzása a tünetek, a fő okok kezelése, ám főleg megszüntetése terén játszik szerepet.

Elsősorban az erre a betegségre jellemző oxigénszállítási problémák esetén a Bioquant kezelés alkalmazása segíthet az akarociták depolimerizálásával és vér viszkozitásának csökkentésével. Így fokozatosan helyreáll a vér oxigénszállító szerepe, és visszafordítható a kóros folyamat. Másodsorban a vérkeringés javulásával javul a metabolizmus és a szervezet ellenálló-képessége. Ez nemcsak az egészség javítására van hatással, hanem a betegség visszatérte megelőzése, azaz az életminőség javítása, az élet hossza szempontjából is. Mindez arra vall, hogy a sugárkezelés pozitív kezelés, mely különbözik a többi kezelési formától.

 

 Milyen a lézer terápiás hatása a különféle betegségek gyógyítása esetén?

1. Alkalmazható bypass vagy stent esetében is?

Természetesen, mivel minden páciens esetében, aki szív bypass-szal vagy stenttel rendelkezik, és továbbra is szedi véralvadásgátló szereket, melyek a vér hosszú távú viszkozitáscsökkentését célozzák, a félvezető-lézeres terápia a legjobb módszer.

2, Használhatja szívritmusszabályzós páciens is?

A szívritmusszabályzós páciensek esetében elektromágneses interferencia jöhet létre, így ezeknek a betegeknek nem ajánljuk a készülék használatát.

  Alkalmazhatják    oronáriabetegségben szenvedők is?

A koronáriabetegségek szokványos gyógymódja a miokardon átfolyó vérmennyiség növelésén alapszik, amit a vérerek tágjtásával érnek el, ám ez nem segít megoldani a fő okot (túl magas vérviszkozitás), míg a lézeres kezelés segít a miokard vérellátás-problémáját orvosolni, növeli és javítja az oxigénellátást, felújítja a miokard funkcióját és meggyógyítja a testet.

 Hogyan segíthetek az alvászavaraimon?

Mai gyors munkavilágunk, összetett és zajos életkörnyezetünk gyakran lelki feszültséget, hangulatváltozásokat, alvászavarokat okozhat. Ez elsősorban a idős és beteg embereknél látható. Az emberi test biológiai órája (fiziológiás ritmusa) könnyen kikerül a normál tempóból - ezt személyes okokra vagy a környezeti hatásokra vezethetjük vissza - ezért van az, hogy az idősebb emberek nem tudnak aludni. Ez a terápia segíthet a vér fiziológiai funkciója helyreállításában, az idegrendszer működőképessége helyreállításában. Ezzel megszűnik az idegesség, helyreáll és módosul a normál fiziológiai ritmus, az emberek egyre jobban alszanak. Egyes páciensek megemlítették, hogy 1-2 kezelési kúra után mélyebben aludtak, megnőtt az alvásidejük, visszaszorult az álmatlanságuk, ami pozitív hatással bír az idősek élethosszára, a középkorúak teljesítményére és a fiatalok intelligenciájára.


Miért jelentkezett egyeseknél izzadás és fejfájás?

A fenti tünteket felvonultató személyek szívproblémában szenvedtek. A lézeres besugárzás után a vér oxigénszaturációja mértéke nő, emelkedik a pulzusszám, amit az egészséges emberek rendben viselnek, ám a beteg szívű embereknél ez gond. Fokozottan ajánljuk, hogy ezek az emberek rövid, alacsony intenzitású, rövid kezelési idejű adaptációs szakasszal kezdjék a kezelést. Ez a tünet az adaptációs időszak után elmúlik, majd fokozatosan növelhetik a kezelés intenzitását és időtartamát. Amennyiben szervezete ezek után sem képes alkalmazkodni, kérem, ne használja a készüléket!

 


 Mennyi ideig tart, míg a vér viszkozitása és zsírtartalma csökken? Meddig tart, míg abbahagyhatom a gyógyszeres kezelést? Javul a helyzet a kezelés befejeztével?

a/ vérviszkozitás: 20-30 perces kezelés után látható javulás áll be, pl. az akarociták a agglomerátum alakból szálas alakba rendeződnek, majd tovább önállósodnak, esetleg az akarociták elrendeződése nem változik, csak növekszik az aktivitásuk, stb. Ám az egyéni különbségek miatt egyes emberek esetében el kell telnie némi időnek az eredmények láthatóvá válásáig.

b/ vérlipidek: Általában 7-30 napot vesz igénybe, míg a helyzet javul - van, ami látható, és van ami nem. Láthatóan a vér lipidszintje 3-6 hónapi kezelés után javul. A lipidek a kezelés után nem állnak vissza eredeti állapotukba, ám figyelmet kell szentelni a táplálkozási és életmód-szokásainknak.

 

 Használhatják a készüléket olyan érrendszeri betegségek ben szenvedők, mint amilyen a bénulás, apátia és mobilitás elvesztése? Milyen hatás érhető el?

Természetesen igen. Ez a kezelés tüneteket és a kiváltó problémákat egyaránt kezeli. Elsősorban az erre a betegségre jellemző oxigénszállítási problémák esetén az orrüreg lézeres besugarazása segíthet az oxigénszállítási problémák fokozatosan helyreállításában, és visszafordíthatja a patológiás folyamatokat. Másodsorban a vérkeringés javulásával javul a metabolizmus és a szervezet ellenálló-képessége. Ez nemcsak az egészség javítására van hatással, hanem a betegség visszatérte megelőzése, azaz az életminőség javítása, az élet hossza szempontjából is. Mindez arra vall, hogy a sugárkezelés pozitív kezelés, mely különbözik a többi kezelési formától. 

 Milyen károsodás léphet fel, ha a kezelés időtartama hosszabb, mint 30 perc?

Amennyiben a kezelés túllépi a 30 percet, nem okoz semmilyen károsodást, ám kerülje a készülék túl hosszú időn át tartó alkalmazását, hogy az akarociták ne fáradjanak el.

 

 

Milyen hatás érhető el, ha a kezelés időtartama 30 percnél rövidebb?

Amennyiben a kezelés rövidebb, mint 30 perc, nem okoz semmilyen nemkívánatos hatást, csak azt, hogy a kezelés hatása nem éri el a kívánt értéket.

 

 


 Milyen károsodást okozhat a készülék a szivacsos nyálkahártyán?


A Bioquant lézeres terápiás készülék 650 nm hullámhosszú, alacsony intenzitású lézerfényt bocsát ki, ami nemcsak nem károsítja a szivacsos nyálkahártyát, hanem hat az allergiás rinitisz esetében is.

 

Lehetséges, hogy a berendezés vörös fénye megégesse a bőrt?

A terápiás készülék nem égeti meg a bőrt, mivel a belőle áradó vörös fény hideg lézer, nem okoz 0,5 – 1°C-nál nagyobb hőmérséklet-emelkedést.

 

 Miért képes ez a terápiás készülék gyorsan csökkenteni a vér viszkozitását?

A lipidek által körbevett eritrocita konglutinációba tömörül, ami növeli a vér viszkozitását. A Bioquant alacsony intenzitású lézeres terápiás készülék által besugárzott orrüregben a készülék az optikai energiát az eritrociták belső energiájává alakítja, majd a lipidek is lebomlanak az eritrocitákról, melyek visszanyerik korábbi normál állapotukat.

 

Hogyan csökkentsük a hiperlipidémiát a Bioquant lézeres terápiás készülékkel?

A Bioquant alacsony intenzitású lézerterápia aktiválhatja az enzimtermelést a szervezetben, és, amint az ismeretes, az enzimek feladata a bontásnál betöltött katalizátorszerep, például az ATP- és az ATP-funkciós enzim, mely mindkettő segíthet eltávolítani a testben fellelhető lipidek mennyiségét.

 


 Hogyan javíthatja a Bioquant terápiás készülék a vérkeringést?

Az orrüreg gazdagon be van szőve az autonóm idegrendszer idegvégződéseivel és hajszálerekkel, a lézer stimulálhatja az orrüreg szimpatikus és paraszimpatikus idegeit, hathat az orr nyálkahártyájában található erek tágulására, javíthatja a vérkeringést a agyüregben és az egész testben egyaránt.

 


 Hogyan képes a Bioquant lézerkészülék visszaállítani az eritrociták normál állapotát?

Ez azért van, mert egy hetes kezelés után a fotonok energiája feltölti az akarociták energiaszintjét, az eritrocita felületén levő zsírréteg leválik, az eritrocita felszíne újonnan felveszi negatív töltését, nő az eritrociták közötti taszítóerő, és nő az egyes sejtek önállósodás hajlama, melyek így nem tömörülnek.

 


 Használható a Bioquant készülék agyérbetegségek esetén vagy sem?


Az agyérrendszer betegségek két kategóriába sorolhatóak, konkrétan a hemorhágiás agyérbetegségekre, pl. agyvérzés, stb., valamint az ICVD betegségekre, melyek közé tartozik az agyinfarktus és agytrombózis, stb. Az első esetben tilos a besugárzás a betegség akut állapotában, a későbbiekben pedig a Bioquant segédkezelésként használható a stabil, visszaesés nélküli egészségi állapot első hat hónapja után. A második esetben a készülék alkalmazható, lehetőség szerint orvosi felügyelet mellett

 


 Milyen változások állnak be a kezelés után, mi történik a vérlemezkékkel, csökken a számuk?

A lézersugárzás lényegesen gyengébb, mint a test és a vér károsodási küszöbe, tehát nem károsítja a vér és az izomzat alkotóelemeit. Ami a vérlemezkék csoportosulását illeti, a lézeres kezelés hatására ez csökkenhet, ám nem csökken a vérlemezkék száma és az orvos kutatásokból kiderül, hogy a lézeres kezelés során nő a leukociták fagocitózis-funkciója, így nő a szervezet ellenálló-képessége.

 


 Mennyi ideig tartson a Bioquant kezelés?

A Bioquant kezelés hossza 30 perc. Tizenöt percenként egy síphang figyelmezteti a felhasználót, hogy ideje áttérni a másik orrlyuk besugárzására, míg a kezelés végén egy hosszú sípszó hallható, és a gép automatikusan kikapcsol. A kezelést naponta kétszer végezhetjük, legjobb, ha ezt 10-12 órás intervallumokban tesszük. Egy kezelési sorozat 2-3 hónapig tart.

 

Mire figyeljünk oda az orrüreg félvezető-lézeres besugárzása során?


Az emberek számos gyógyszert találtak fel és számos technológiát fejlesztettek ki annak érdekében, hogy egészségesek maradjanak és legyőzzék a betegségeket. Ám ezek egyike sem gyógyír mindenre és nem működik mindenki esetében. A félvezető-lézeres kezelés esetében szeretnénk kihangsúlyozni a kombinált intézkedések fontosságát. Elsősorban a kiegyensúlyozott diétára, a rendszeres, mérsékelt igénybevételű tornára, a dohányzásról való leszokásra, a csökkentett alkoholfogyasztásra, a folyamatos pozitív gondolkodásra és az érzelmek megfelelő feldolgozására hívjuk fel a figyelmet. Másodsorban nem szedjen gyógyszert saját elhatározása alapján és amennyiben szükséges, fogadja el a sebészeti beavatkozás tényét. A számos fizikális terápiás berendezés közül válassza ki azt, mely önnek megfelel. Végül, a berendezés teljesítményét olyanra állíthatja be, amilyen a betegség állapotának megfelel, egy terápiás időszak általában 2-3 hónapot jelent. Az ismételt tesztek eredményei javulásával csökkentheti a készülék használatainak számát, és növelheti az egyes alkalmazások közötti időtartamot. 

 


  Milyen nagy a Bioquant készülék élettartama?

Amennyiben a készülék nem sérül emberi behatás következtében, és minden használat 30 percig tart, a Bioquant készülék 3000 - 4000 órát képes működni.

 


  Van a Bioquant lézerterápiának valamilyen mellékhatása?

A Bioquant  lézeres terápiás készülék nem okoz mellékhatásokat, mivel speciális, 650 nm-es hullámhosszú lézerfénye áthatol a bőrön, zsíron, izmon és érfalon, azonban nem okoz kárt a szervezet hisztiocitáiban. A 650 nm hullámhosszú lézer egy alacsony intenzitású lézer, melynek sugárzási sűrűsége lényegesen alacsonyabb, mint a test és a vér károsodási küszöbe, így a lézer anélkül jut be a testbe, hogy bármilyen károsodást eredményezne.

 

 Hogyan lehetséges, hogy egyes betegek nem érzik a fizikai tünetek javulását, ám mikroszkóp alatt látható a változás?

Ez az egyén érzékenységétől, valamint a betegség lefolyásától is függ. A hosszú megbetegedések lassan jönnek helyre. A Bioquant lézerkezelés alapelve a vér javítása, az anyagcsere meggyorsítása, ami az ok-okozati kezelés elve. Az elért hatás aránylag lassú a páciensek állapotának gyökeres javulásához, azonban elvárásaik magasak. Ezért van az, hogy egyes emberek látják a változást a mikroszkópban, ám nem érzik a fizikai tünetek javulását, ami annyit jelent, hogy még nem telt el elég hosszú idő. Ha a vér minősége egy bizonyos szint fölé nő, a tünetek maguktól elmúlnak.

 

 A tünetek a kezelés során javulnak, de mit tegyek, ha egy idő után visszatérnek, vagy a kezelés nem hatékony?

/1/ Elsősorban a megfelelő használat a lényeg.

/2/ Tartsa be a helyes életvitelt. Az agy érbetegségek bizonyos életstílus problémákra vezethetők vissza. Ha nem rendelkezünk a megfelelő szokásokkal, a kezelés hatása nagyon redukált, az alkalmazott módszertől függetlenül.

/3/ A kezelés során, amikor a test már elért egy bizonyos egyensúlyhelyzetet a hatás nem látható, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs hatása a kezelésnek. Ebben az esetben folytatni kell a kezelést.

 

 

 


  Gyengül a lézersugár hosszú időn át tartó használat során vagy sem? A lézeres besugárzás során változást tapasztaltam. Szükséges a csere vagy sem?

Hosszú időn át tartó használat során a berendezés némileg gyengül, ám a lézerfényt előállító egység több tízezer órát bír ki úgy, hogy a gyengülés nincs hatással a kezelés minőségére. A lézer hullámhossza akkor változik, ha a készüléket hosszú időn át használta, ám annak szintje olyan alacsony, hogy ez elhanyagolható, mert nincs befolyása a kezelés hatékonyságára.

 


  Kombinálható a lézerkezelés más kezelési módokkal?


A lézerberendezés szerepe hasonló a fiziológiás funkciók szabályzása érdekében alkalmazott természetes terápiáéhoz, ami nem zárja ki más terápia alkalmazását. Amennyiben más terápia felel meg a betegnek vagy orvosa mást ajánl, ezeket teljes mértékben kombinálni lehet a készülék használatával. Egyes terápiák hatékonysága nő a lézeres besugárzás hatására. Erre példa a gyógyszeres kezelés, mely hatékonyabb, mivel a lézersugárzás segítheti az emésztőrendszeri nyálkahártyák felszívóképességét és javíthatja a vérkeringést.

 

 Milyen sokáig használhatom az orrfeltétet? Hogyan használja? Hol kapható?

Alapjában véve egyszer használatos termék, de azonos személy többször is használhatja. Száraz vattával törölje meg; a szerves oldószerek használata tilos. Mivel műanyag, háromhavonta le kell cserélni (700 alkalom).  75%-os alkoholban öblíthető

 

Mit tegyek, ha a készüléket nem lehet feltölteni?


Ha a készüléket nem lehet feltölteni, ellenőrizze, a töltő rendben van-e. Rendes esetben, ha csatlakoztatja a töltőt a tápfeszültséghez, a töltés indikátora világít. Ha nem így van, a töltőben van a hiba. Normál töltés után a sárga lámpa kell, hogy világítson. Ha nem így van, az elemben van a hiba. Ha azonos típusú elemre cseréli a meglévő elemeket, segíthet. Amennyiben a problémák továbbra is fennállnak, juttassa el a készüléket a forgalmazónak a hiba azonosítása érdekében. 

 

Hogyan végezzük a készülék karbantartását?

Amennyiben a berendezést kikapcsolja, ellenőrizze, helyesen működött-e. A berendezést normál üzemkörülmények között használja. Ne hagyja félretéve sokáig; ha úgy tervezi, hogy hosszabb ideig nem fogja használni a készülék, vegye ki az elemeket, hogy megelőzze a károkat, melyeket az elemek esetleges kifolyása okozhat.

A készülék használata során a lézerfényt ne nagyon szorítsa, mert ez a berendezés törékeny része. A konnektorokat se szorítsa erősen, ha bevezette az orrfeltétet. A lézert tartsa tisztán, mivel ha porral vagy egyéb szennyeződésekkel szennyeződik, azzal csökken a lézer intenzitása.

 


 Milyen a készülék szavatossági ideje?

A Bioquant félvezető-lézeres terápiás készülék két éves szavatossági idővel és örökös javítási idővel párosul. Amennyiben a szavatossági idő alatt normál használat esetén meghibásodik, cégünk ingyenes szervizt biztosít (a hordozható tekercs vagy az utántölthető elemek kivételével). A berendezés szavatossági ideje - 2 év, ill. 4000 óra.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 24
Heti: 30
Havi: 264
Össz.: 57 953

Látogatottság növelés
Oldal: GYAKORI KÉRDÉSEK
BIOQUANT, A KIRÁLYI LÉZERSUGÁR! - © 2008 - 2018 - bioquant-lezerterapia.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioquant n - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »